MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Salt

Salt

Horari i on som


Horari d'atenció al públic:
HOTEL ENTITATS DE SALT despatx 10.7
De dilluns a divendres de 9:00h a 16:00h
Horari d'atenció d'estiu:
HOTEL ENTITATS DE SALT despatx 10.7
De dilluns a divendres de 9:00h a 16:00h. Agost tancat.
Horari d'atenció telefònica:
HOTEL ENTITATS DE SALT despatx 10.7
De dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i de 15:00 a 16:00h
Càritas Salt
c/ Sant Dionís 42 de Salt.
17190 Salt
Tel. 972 24 24 72
salt@caritasgirona.cat /coordinacio.salt@caritasgirona.cat
Horaris d´atenció telefònica: 

Per demanar informació general per temes de voluntariat o per demanar hora d´atenció personal es pot deixar el missatge i número de telèfon al contestador i ens hi posarem en contacte. 
Tel. 972 24 24 72 
També es pot deixar l´adreça de correu electrònic. 

Horari d´atenció al públic: 
Al despatx 1.07 de l´Hotel d´entitats de Salt al C/ St. Dionís, 42. També es pot enviar un e-mail a les següents adreces electròniques: salt@caritasgirona.cat - coordinaco.salt@caritasgirona.cat

Horaris d´atenció al públic:
- Acollida: dimarts i dijous de 09,30 a 14h i de 15 a 19h 
- Servei d´Orientació Laboral (SOL): per demanar hora per entrevista, els divendres de 10 a 11h 

- Robers: 
Rober Pacheco - C/ Pacheco - Torres i Bages. 
Hivern: de dilluns a divendres de 17 a 19.30 h. 
Estiu: de 17.30 a 20 h. 

Rober Sant Jaume - Grup Sant Jaume Local Bloc 33 ( C/ Torres i Bages - Ramón i Cajal). 
Dilluns i dijous de 10 a 12 h. 
Dimecres i divendres de 17 a19 h. 


Càritas Salt (agrupació de parròquies) 
Despatx
Hotel d´Entitats de Salt -despatx 1.07
c/ Sant Dionís, 42, 17190 Salt 
Tel. 972 24 24 72 
Fax. 972 23 33 61 
e-mail: salt@caritasgirona.cat
http://www.caritasgirona.cat/salt

ROBERS
Rober Pacheco
C/Pacheco, cantonada Torres i Bages
Rober Sant Jaume - Grup Sant Jaume, Local bloc B3 (Torres i Bages / Ramon y Cajal)

CDA
C/Esteve Vila, 16

Què fem

- Càritas Salt –Agrupació de parròquies neix l’1 de gener de 2007, resultat de la unió de les Càritas parroquials de St. Cugat i St. Jaume de Salt- Càritas Salt està formada per més de 100 voluntaris de totes les edats, un tècnic...

- Càritas Salt –Agrupació de parròquies neix l’1 de gener de 2007, resultat de la unió de les Càritas parroquials de St. Cugat i St. Jaume de Salt
- Càritas Salt està formada per més de 100 voluntaris de totes les edats, un tècnic coordinador de tots els programes i diferents tècnics responsables dels serveis més especialitzats. Els rectors de les parròquies tenen el paper de consiliaris.
- La JUNTA de Càritas Salt es reuneix mensualment. Està formada pels càrrecs unipersonals (presidenta, vicepresident, secretaria, tresorer), el tècnic coordinador i els representants/responsables dels diferents serveis o programes i els consiliaris.
- Els objectius, organització, funció dels diferents càrrecs, temporalitat, renovació, etc. així com el règim econòmic i les relacions amb Càritas Diocesana estan establerts en un Reglament de Règim intern, aprovat a l'assemblea del 30 de juny de 2007.
Acollir i acompanyar les persones, és l’actitud que defineix tots els programes i serveis de Càritas.
- Acollida: acollim i atenem les persones que s'apropen a Càritas. El tècnic d'Acollida és el responsable d'aquest servei d'escolta, orientació i acompanyament. Podeu consultar els horaris del servei a l'apartat d'horaris.
- Habitage.
- Servei d'Assessorament de Deutes Familiars: un voluntari especialitzat assessora en els temes d'endeutament, principalment en temes d'habitatge, a aquelles persones que des d'Acollida plantegen aquesta problemàtica.
- Programa Pisos Acollida Temporal per la Inclusió (PATI): oferim allotjament temporal per a dones amb o sense fills al seu càrrec, que es troben en situació de precarietat extrema i les acompanyem en el seu procés de reinserció sociolaboral.
- Servei d’Orientació Laboral (SOL): oferim orientació i eines a persones aturades amb dificultats d'inserció laboral, per facilitar el seu propi procés de recerca de feina. Podeu consultar els horaris del servei a l'apartat d'horaris.
- Servei d’Intervenció Educativa (SIE): es combina el reforç escolar amb activitats lúdicoformatives. Hi ha conveni amb els centres escolars i es treballa amb les famílies. Es fa un SIE de primària i un altre de secundària.
Locals parroquials St. Cugat:
Dimecres i divendres 17.15 a 19.15 h.
Locals parroquials St.Jaume:
Dimarts i dijous 17.15 a 19.15 h.
- Servei d'Assessorament per a Immigrants (SAI): servei d'orientació jurídic que ofereix informació, orientació i assessorament legal sobre qüestions relacionades amb la llei d'estrangeria. S'ha de demanar cita prèvia al telèfon 972 410 416.
- Programa Ser Gran en dignitat: s'ofereix una hora setmanal de companyia a domicili, a residències i al Sociosanitari del Parc Hospitalari Martí i Julià. Hi ha conveni de col·laboració amb els diferents centres. Horari convingut.
- Apadrinar un avi: programa que es presenta cada any als centres de secundària. Els joves voluntaris es comprometen durant un curs a visitar setmanalment a persones grans de residències a les que apadrinen.
- Centre de Distribució d'Aliments (CDA): el CDA de Salt (C/Esteve Vila,16) forma part del Projecte CDA a diferents municipis gironins. És un projecte conjunt de l'Administració, el Banc d'Aliments i Càritas (responsable de la gestió, de l'equip de voluntaris i possibilita 2 places d'inserció laboral per mitjà d'ECOSOL- empresa d'Inserció de Càritas). L'objectiu principal és pal·liar les necessitats bàsiques en alimentació a la població més desfavorida. S'ofereixen cursos de formació als participants. Per poder ser-ne beneficiari s'ha de sol·licitar a Serveis Socials o al Servei d'Acollida de Càritas.
- Manualitats: confecció de manualitats i labors per les parades de Nadal i St. Jordi.
- Tallers de costura: espais de trobada on s'aprèn a cosir i on fomentem la convivència intercultural i la pràctica oral de la llengua.
Casa dels Campaners: dimarts de 15 a 17 h. Locals parroquials St. Jaume: dimecres de 15.30 a 17.30 h.
- Tallers d'Acollida Lingüística i Cultural (TALC): cursos de 45 a 60 hores on facilitem l'aprenentatge inicial del català i el coneixement de la nostra cultura.
Torn matí: dilluns i dimecres de 9.30 a 10.45 h. al Local Parroquial St.Cugat.
Torn tarda: dimarts i divendres de 15.15 a 16.30 h. al Local Parroquial St. Cugat.
- Formació i animació del voluntariat: oferim sessions de formació general per els voluntaris i/o específiques de cada servei, i atenció personalitzada a les ofertes de nous voluntaris.
- Sensibilització i comunicació: realitzem diferents tipus de campanyes, accions i activitats al nostre poble, per estimular i potenciar la col·laboració ciutadana amb el treball de pal·liar i erradicar les situacions de pobresa. Treballem amb xarxa amb altres entitats i grups del municipi.
- Cooperació internacional: canalitzem l'ajuda a zones on es produeixen desastres naturals, violacions dels drets humans,...
- Rober-Botiga:
Funciona com a botiga de roba en bon estat de 2a mà. Proporciona roba a preus simbòlics o gratuïtament per derivació de Serveis Socials o des de l´Acollida de Càritas. 

Rober Pacheco
C/ Pacheco cantonada Torres i Bages Tel. 616 777 824
Horari:  Hivern: de dilluns a divendres de 17 a 19.30h. - Estiu: de 17.30 a 20h. 

Rober Sant Jaume  
Grup Sant Jaume Local Bloc B3 (Torres i Bages / Ramon i Cajal).
Horari: Dilluns i Dijous de 10 a 12h.


Anualment publiquem la MEMÒRIA DE CÀRITAS SALT que s´integra a la general de Càritas Diocesana per ser sotmesa a auditoria.
Memòria Salt 2012 Memòria Salt 2013 Memòria Salt 2014 Memòria Salt 2015
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Finançadors

Crèdits