MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Amer

Amer

Horari i on som

Horari
Demanar hora per telèfon


Càritas Parroquial d'Amer 
Rambla Monestir, 5  (Can Boles) 
17170 AMER 
Tel.   606 99 29 02  

Què fem


ACOLLIDA I ACOMPANYAMENT

Servei en Drets Socials (Suport telemàtic en tràmits)
El Servei en Drets Socials té com a finalitat assessorar i acompanyar persones i famílies amb dificultats que afecten els seus drets socials més bàsics. 
 
Taller de Costura
Ens reunim per compartir coneixements pràctics de costura, de reutilització i de reciclatge de roba, i, alhora, fomentem els vincles entre persones d’una comunitat per evitar les situacions d’exclusió social.
Dimarts de 15 h a 16 h
 
Tallers d’Acollida Lingüística i Cultural
Aprendre la llengua de la societat d’acollida és un aspecte bàsic per poder-se integrar, compartir experiències amb el veïnat, entendre els comunicats de l’escola o optar a una feina.
Dilluns i dimecres de 15 h a 16 h

Horts Comunitaris
Cultivar i mantenir un hort és una activitat positiva per a la salut física i emocional de les persones que atenem. Sobretot, permet millorar la cohesió i els vincles de les persones que estan desmobilitzades  i que poden caure en l’exclusió.

COBERTURA DE NECESSITATS BÀSIQUES
Servei d’Aliments  
Les famílies amb menys recursos econòmics, o que  no poden cobrir les necessitats bàsiques, troben en els Serveis d’Aliments una opció de mínims per abastir-se d’aliments i productes higiènics, al seu entorn més proper, la seva comunitat.
Quart dijous de cada mes de 9 h a 12 h

ACOMPANYAMENT A  LES PERSONES GRANS
 
En Bona Companyia
Acompanyem les persones grans que viuen en residències o al seu domicili per lluitar contra la solitud no volguda i l'aïllament. Aquesta tasca la duem a terme a través de visites o trobades telemàtiques gràcies a persones voluntàries.

INFÀNCIA, JOVES I FAMÍLIA
 
Classes d’àrab
Dintre les activitats que ofereix l’AMPA de l’escola, acull un grupet d’infants que es troben dos dies a la setmana per aprendre a llegir i escriure la llengua àrab. Obert a tota persona interessada. És important aquest aprenentatge per les persones que parlen aquest idioma i alhora és un reconeixement a la riquesa que representen les diferents llengües presents als nostres pobles.

 
 

Memòria Amer 2021 Memòria Amer 2020
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies


Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
NEORG