MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Càritas Jove

Càritas Jove


Qui som

Càritas Jove som un grup de joves d’entre 16 i 30 anys compromesos amb la realitat social del nostre entorn. Ens organitzem i fem accions per millorar la societat i conscienciar el conjunt de la població sobre la diversitat del nostre entorn.

Què fem

Càritas Jove va posar-se en marxa el gener del 2019. Des de llavors hem treballat en diverses accions seguint tres eixos: 

Sensibilització: a través d’accions, actes públics i xarxes socials.
Unió de joves: celebrem trobades anuals de voluntariat jove.
Acció social: treballem en diversos projectes transversals.

Actualment tenim engegats dos projectes: 

Revista Trenats, un magazín d’informació i entreteniment destinat a persones grans

Projecte Batecs de Carrer: és un projecte de sensibilització sobre el sensellarisme a Girona a partir de testimonis que es va materialitzar en un petit documental. Va formar part del conjunt d’activitats de la setmana sense llar, el novembre del 2020, que vam organitzar conjuntament amb altres entitats del sector com La Sopa. 

Com funcionem

L’equip de Càritas Jove volem unir joves en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social, per això tenim diversos nivells d’actuació que s’adapten a les possibilitats de cada voluntari/ària.

Grup motor

El grup motor crea i dissenya les accions de voluntariat que es duran a terme. S’organitza en cinc comissions per gestionar diferents àmbits d’actuació: acollida, gent gran, lúdica, sense llar i sensibilització. A més, l’últim diumenge de cada mes es reuneix al complet per fer el seguiment de les comissions i avançar en la tasca de Càritas Jove. 

Voluntariat puntual

Grup de joves d’entre 16 i 30 anys compromesos amb la realitat del seu entorn que no forma part del grup motor, però col·labora i participa puntualment en les accions de voluntariat que es duen a terme. 

Contacte

Tens ganes de formar part de l’equip de Càritas Jove?
Contacta amb nosaltres!

IG: @caritasgirona 
Telèfon: 650 34 29 15

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG