MENÚ
Home >> Col·labora >> Campanya actual

Campanya actual

Marca les dues caselles d'assignació solidària a la declaració de la renda

És el moment d'estar a prop de les persones. A la teva declaració de la renda marca les dues caselles d'assignació solidària, podràs ajudar el doble a qui més ho necessita.

NO COSTA GENS I HO DONES TOT
  • Marca ambdues caselles: no són excloents.
  • Duplica l'ajuda: Cada aportació solidària és un 0,7%. Totes dues sumen un 1,4% dels teus impostos.
  • No suposa cap cost: L'assignació solidària no és un plus, ni una aportació extra. Forma part dels impostos que et toca pagar.
  • És un compromís doble: Marcant les dues caselles, ajudaràs a Càritas i, per tant, moltes persones vulnerables.
  • Si deixes una casella i ambdues sense marcar: Hisenda destinarà l'import corresponent a altres partides dels pressupostos generals de l'Estat, sense garantia que es destini a fins socials.

A la declaració de la renda marca les dues caselles d'assignació solidària i destina l'1,4% dels teus impostos a ajudar a qui més ho necessita.


Sabies que la teva implicació té avantatges fiscals?

La teva solidaritat representa el compromís amb els altres i la satisfacció de contribuir a millorar la vida de moltes persones. A més, la teva generositat té encara més valor. D'acord amb la modificació de la Llei 49/2002 d'Incentius Fiscals al Mecenatge, segons Reial Decret-Llei 6/2023 que ha entrat en vigor l'1 de gener de 2024, et pots beneficiar d'interessants avantatges fiscals en la teva declaració de la renda si col·labores com a particular (IRPF), o en l'Impost de Societats (IS) si col·labores com a empresa.

Per tant, si et converteixes en soci o donant, t’enviarem un certificat de donació amb les quantitats totals aportades durant l’any fiscal anterior.

Vols saber-ne més? Clica aquí. 
 


 

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG