MENÚ
Home >> Col·labora >> Campanya actual

Campanya actual

"Tu hi tens molt a veure"

Des de Càritas Diocesana de Girona acompanyem les persones en el seu procés de promoció i desenvolupament integral, analitzant i incidint en les causes de la pobresa i treballant per la justícia social. La campanya es focalitza en el fet d''"obrir els ulls i enfocar la mirada". Podem obrir els ulls a la realitat que ens envolta, a l'entorn més proper (la nostra bombolla) o a un entorn més ampli. A partir d'aquí, fem-ho amb mirada de Jesús, sense judicar i enfoquem-nos en què podem fer.

Així doncs, t'encoratgem a unir-te i compartir l'amor i la caritat amb els altres, aprofitant aquesta oportunitat per reflexionar i posar en pràctica els valors de l'amor i la solidaritat envers el pròxim. Si tens l'oportunitat i en tens ganes, pots dedicar el teu temps als altres a través del voluntariat. Amb el teu suport es podrà oferir acompanyament i acollida a les persones que més ho necessiten. La teva presència i compromís poden ser un far d'esperança enmig de la foscor. D'altra banda, si no pots formar part de l'equip de voluntariat, les teves aportacions econòmiques seran de vital importància per dur a terme aquesta gran tasca.

Des de Càritas Diocesana de Girona et convidem a participar i ser part d'aquesta comunitat. El teu compromís i suport són fonamentals per ajudar a construir una societat més justa i equitativa per a tothom. Fes un pas endavant i forma part del canvi que vols veure en el món.


Col·labora! Tu hi tens molt a veure.

Pots fer el teu donatiu a través de BIZUM utilitzant el codi 01580, a banda dels canals habituals com la transferència bancària, el donatiu a la web, presencialment o per telèfon.

Tant si fas un BIZUM o un ingrés bancari al número de compte ES88 - 2100 - 0002 - 5302 - 0012 - 9121, recorda enviar el teu justificant de donatiu a atenciodonant@caritasgirona.cat per poder desgravar fiscalment l'import corresponent.
 

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG