MENÚ
Home >> Fem >> Acció Social >> Programa Lleure Inclusiu

Acció Social

L’Acció Social es centra en l’atenció i l’acompanyament a les persones que es troben en situació o risc d’exclusió, en el seu procés de promoció i desenvolupament integral i en l’exercici dels seus drets, alhora que en la prevenció d’aquestes situacions de vulnerabilitat.
Programa Lleure Inclusiu

Casals Estiu

Els períodes no lectius ofereixen l’oportunitat de practicar activitats lúdiques, esportives, artístiques i formatives que complementen el desenvolupament integral dels alumnes. Tanmateix, les desigualtats econòmiques i socials dificulten aquestes opcions per a moltes famílies. Des de Càritas treballem perquè tots els alumnes rebin l’acompanyament necessari també durant l’estiu, i que no quedin desateses la seves necessitats escolars, de creixement personal i d’integració social.

Projecte L’Obrador

La pràctica artística i la participació en projectes vinculats al municipi centren les activitats d’aquest projecte d’inclusió per a alumnes de tercer i quart d’ESO de Banyoles.Els jovesconfiguren un sol grup per lluitar contra les dinàmiques de discriminació, els prejudicis o els estereotips a partir d’iniciatives creatives i culturals molt diverses.
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies


Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
NEORG