MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies >> Càritas Garrotxa participa en el campus de futbol de la Unió Esportiva Olot, a Tortellà

Càritas Garrotxa participa en el campus de futbol de la Unió Esportiva Olot, a Tortellà

Aquest dimecres, dia 4, Càritas ha compartit una matinal, a Tortellà amb nens i nenes, noies i noies, de la comarca. Càritas ha estat convidada al Campus de futbol organitzat per la Unió Esportiva Olot. L’activitat ha consistit a fer una “gimcana”, en la qual el participants han hagut de trobat, guiats per unes brúixoles, les lletres que formen la paraula “CÀRITAS”. Cada lletra era la inicial d’una paraula que han hagut de definir, després, ja sigui amb dibuixos, ja sigui amb frases... com els ha anat més fàcil. Val a dir que han sortit idees molt interessants i boniques. Sobretot cal destacar l’interès que hi ha mostrat tant la mainada com els mateixos monitors, els quals s’hi han implicat ajudant que la gimcana es desenvolupés de la manera més òptima. Objectiu que s’ha aconseguit. S’han treballat els conceptes de “SOLIDARITAT”, “RESPONSABILITAT”, “INJUSTÍCIA”... entre d’altres. I, com hem apuntat, han sortit idees a tenir en compte. Molt profitoses!
 Càritas ha agraït haver pogut dur a terme aquesta activitat, al campus de la Unió Esportiva Olot, als monitors del campus, i a tots els participants: nens/nenes, noies/noies, de la gimcana. Igualment als voluntaris que han desenvolupat aquesta tasca. Enhorabona i fins a la propera!

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG