MENÚ
Home >> 50 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies >> Activitat participativa dels alumnes de TALC i de l’escola Petit Plançó

Activitat participativa dels alumnes de TALC i de l’escola Petit Plançó

En el marc de la col·laboració entre l’escola Petit Plançó i Càritas Garrotxa, diverses alumnes dels Taller d’Acollida Lingüística i Cultural (TALC) han dut a terme una activitat de coneixement dels barris d’Olot amb l’alumnat de 3r curs de Primària de l’escola.
L’activitat, que ha durat una hora, ha sigut molt engrescadora i participada. Els alumnes de l’escola han explicat per grups a les alumnes de TALC els principals barris de la ciutat i alguns dels seus edificis més emblemàtics. A continuació, cada una de les alumnes s’ha presentat dient el seu nom i anomenant el nom del seu barri.
Al final, la trobada també ha servit per fer un intercanvi cultural i amb balls propis d’alguns dels participants: tots junts hem acabat ballant una sardana i algunes de les alumnes ens han ballat un ball típic del seu país.
Les alumnes de TALC han agraït el treball fet als nens i nenes de l’escola i els han convidat a venir a Càritas Garrotxa quan puguin.
Tothom ha gaudit de la trobada i ha estat una mostra molt positiva de cohesió social fonamental per a la nostra ciutat.

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies


Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
NEORG