MENÚ
Home >> 52 Càritas A prop teu >> Garrotxa >> Notícies >> Celebració de final de curs de TALC a Sant Feliu de Pallerols

Celebració de final de curs de TALC a Sant Feliu de Pallerols

Aquesta tarda s’ha fet la festa de final de curs de TALC, que organitza Càritas Garrotxa, a Sant Feliu de Pallerols. En un ambient festiu, s’ha pogut palpar la bona harmonia i els resultats aconseguits al llarg d’aquest curs. S'ha fet entrega dels Certificats provisionals a les alumnes que han fet les hores establertes. Les participants han expressat la seva gratitud a les voluntàries que han dut a terme el curs. S'hi han explicat diverses experiències i activitats desenvolupades al llarg del curs: la visita feta a l’escola, on van exposar el seu saber gastronòmic; els treballs sobre la natura; la Festa de Sant Feliu, explicant la faràndula (Mulassa, Cavallets, Gegant i Gegantessa)... En la visita a l’escola van ensenyar els diversos vestits que fan servir a les seves cultures, quan estan de festa. Tot plegat ha estat molt enriquidor per a tots. 
La trobada s’ha acabat fent un piscolabis en el qual s'han pogut degustar diverses maneres de cuinar: pastissos, empanades, entrepans, te, cafè.... Tot plegar per llepar-se’n els dits!
Avui mateix ja es gestionaven les inscripcions de cara al curs vinent, tant per futures alumnes com per a possibles voluntàries.
Càritas Garrotxa ha agraït a les voluntàries la dedicació que han esmerçat en aquesta tasca. I ha felicitat a tots pel treball fet per tal que el TU i el JO sigui una suma real, que doni com a resultat el NOSALTRES!

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG