MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Ecosol finalitza el projecte “Invest in Growing - Centre de fred”

Ecosol finalitza el projecte “Invest in Growing - Centre de fred”

S’ha creat un nou centre de treball i 10 persones en risc d'exclusió social han aconseguit un contracte laboral

“Invest in Growing - Centre de fred” es va posar en marxa fa un any amb l'objectiu de donar servei al comerç de proximitat. La creixent demanda de lliurament a domicili, concretament del producte fresc, ha generat aquest servei i ha creat noves oportunitats de feina. En aquesta ocasió, s’ha pogut formar a persones amb dificultats laborals o que es troben en situació de vulnerabilitat social. 

La capacitació en l’àmbit laboral permet a les persones participants del projecte guanyar, experimentar i aprendre habilitats i eines professionals. Aquest fet representa una oportunitat per adaptar-se novament al mercat laboral obert. A través d’aquesta formació s'ha aconseguit que una persona s'incorpori al mercat ordinari on treballa per a una empresa de transport convencional.

El projecte ha posat a l'abast d'aquestes persones un itinerari personalitzat que inclou formació en competències digitals, seguretat alimentària, conducció de carretons elevadors o altres com ara el treball en equip, l'organització de la feina o la resolució de conflictes. Gràcies al finançament del Fons Santander Responsabilitat Solidari s'ha pogut invertir en l'equipament del nou centre de treball. 



 

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG