MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Obra la primera botiga de Moda Re- a Girona

Obra la primera botiga de Moda Re- a Girona

Moda Re-, que és la botiga de roba de Càritas Diocesana de Girona gestionada per la cooperativa Avancem Santa Clara, ha obert les portes al centre de Girona, al carrer Maluquer Salvador. Aquest establiment s’emmarca en el projecte Moda Re, que es basa en l’economia circular i que té en compte les persones i el medi ambient. D’una banda, la venda de roba de segona mà allarga la vida útil de la roba de vestir i d’altra, proporciona feina amb condicions laborals dignes a persones en risc d’exclusió. 

La botiga, situada a l’eix comercial del centre de la ciutat, es nodreix de gènere de segona mà de qualitat. L'objectiu és oferir un molt bon producte a un preu assequible i inserir laboralment persones vulnerables, sobretot dones. Les treballadores tenen l’oportunitat d’aconseguir una feina estable i digna i formar part d’una iniciativa solidària que aposta per una moda ètica i sostenible. 

Actualment, la cadena compta amb 21 punts de venda a tot l’estat. La botiga establerta a Girona vol trencar amb els estereotips dels establiments de segona mà i entre tot el seu ventall d’opcions ofereix peces outlet cedides per algunes de les principals marques de moda.

L'establiment s’emmarca dins del Projecte Singular Botigues Responsables per a la Recuperació - Roba@d9, en el que també participen, a més de la cooperativa  Avancem Santa Clara, dues altres entitats com són Formació i Treball i Actua. El projecte està promogut per la direcció general d’Economia Social de la Generalitat i compta amb el finançament del Ministeri de Treball i Economia Social. A Girona, l’obertura de la botiga també ha rebut el suport econòmic d’Inditex.

Ja l’has visitat?

Et deixem les seves xarxes!

  

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG