MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> L’Obrador de Càritas Pla de l’Estany participa al Festival (a)phònica

L’Obrador de Càritas Pla de l’Estany participa al Festival (a)phònica

Els joves de la iniciativa presenten l’exposició de curtmetratges ‘La veu dels sense veu’, que es podrà veure a la Fundació Lluís Coromina-Espai Eat Art de Banyoles a partir del 17 de juny.


Són i viuen, i a voltes criden. I quan ho fan, no només no tenen altaveu sinó que, sovint, se’ls imposa una sordina. La veu dels sense veu són quatre curtmetratges que aborden des d’un punt de vista creatiu i crític la immigració, els desnonaments, la violència de gènere i la vellesa. L’Obrador de Càritas Pla de l’Estany, format per joves de tres centres educatius de secundària de Banyoles i adults de diferents àmbits i inquietuds, presenten el seu segon projecte, gestat al llarg de tot l’any. ‘La veu dels sense veu’ diu, amb altaveu i sense sordina, que l’únic segur és que som i que vivim. I que hem de cridar.


La inauguració de l’exposició serà el divendres 17 de juny i es podrà visitar fins els dissabte 30 de juliol a la Fundació Lluís Coromina-Espai Eat Art. La mostra s’emmarca en les activitats paral·leles del Festival de la Veu (a)phònica de Banyoles, que aquest mes de juny celebra la 13a edició.


L’Obrador és un projecte adreçat a joves coordinat per Càritas amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles. L’objectiu principal és el treball amb joves per dinamitzar projectes a la ciutat, amb una metodologia dinàmica, participativa i integradora.

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies


Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
NEORG