MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Càritas amb Terra Santa

Càritas amb Terra Santa

Continua oberta la campanya Càritas amb Terra Santa, arran de la crida d’emergència de Càritas Jerusalem per portar ajuda humanitària a la Franja de Gaza.
 
Des del 7 d’octubre de 2023 Gaza viu una crisi humanitària que converteix la regió en una zona pràcticament inhabitable. La mort de civils segueix augmentant a diari i la manca d’accés a aliments, aigua potable i tractament mèdic està posant la població en una situació de risc encara més gran.
 
Arran d’aquesta situació, Càritas Internacionalis ha activat la crida d’emergència, amb l’objectiu d’assistir a la població d’aquesta zona i poder acompanyar també a famílies de Cisjordania afectades pel conflicte. L’objectiu és prestar assistència mèdica primària i oferir recolzament econòmic a famílies atrapades en el conflicte, per a fer front a les seves necessitats més bàsiques.
 
Davant l’enorme patiment, Càritas se suma també a la constant crida per la pau del papa Francesc i de Càritas Internationalis.
 
Càritas Espanyola col·labora amb Càritas Jerusalem des de fa més de dues dècades, en el marc de la confederació internacional de Càritas, desenvolupant programes d’atenció a la salut, assistència psicosocial, seguretat alimentària i promoció de mitjans de vida.
 
 
Com col·laborar?
Des de Càritas Diocesana de Girona estem recollint donatius a través de la campanya Càritas amb Terra Santa mitjançant un número del compte habilitat especialment per a l'emergència: ES29 2100 0002 5702 0144 5404. També es pot col·laborar amb un Bizum al codi 01580 o a través de www.caritasgirona.cat. Recorda que cal posar "TERRA SANTA" al concepte.

 *Envia el teu justificant de donatiu a atenciodonant@caritasgirona.cat per poder desgravar fiscalment l'import corresponent.

Aquests donatius es destinen a les persones que estan patint les conseqüències d’aquest conflicte, a través dels nostres sistemes de cooperació internacional, garantint una ajuda ràpida, eficient i eficaç sobre el terreny, que permet atendre en les millors condicions les persones més vulnerables.

Des de Càritas recordem que cal evitar les gestions o iniciatives d'escassa efectivitat com les recollides de materials, que poden posar en perill les persones i que no poden garantir ni traçar les entregues.
 

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG