MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Càritas obté la certificació internacional ISO 9001:2015 que garanteix la qualitat en la gestió interna

Càritas obté la certificació internacional ISO 9001:2015 que garanteix la qualitat en la gestió interna

Càritas Diocesana de Girona ha obtingut el certificat de qualitat segons la norma ISO 9001:2015, que garanteix un enfocament basat en processos, i que acredita la qualitat dels serveis de l'acció social de l'entitat pels programes d'Acollida i Acompanyament, Sense Llar i Habitatge i Formació Sociolaboral. La certificació l'ha atorgat Bureau Veritas Certification d'acord amb la normativa ISO, reconeguda en l'àmbit internacional, fet que consolida l’aposta de l’entitat per la qualitat i la transparència en l'acció social. 

Càritas Diocesana de Girona gestiona un total de 30 procediments i uns 600 registres. A més a més, durant el 2022 ha implantat 75 accions de millora en els processos de treball que impacten directament en l'eficiència de la seva acció, que se centren en la millora de l'acollida de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat. Dolors Puigdevall, directora de Càritas Diocesana de Girona, ha volgut remarcar la importància del treball en equip, i ha destacat que “totes les persones que formem part de l’entitat compartim valors i entre ells, considerem també essencials la qualitat i la innovació per a dur a terme un bon acompanyament a les persones, garantint així, un seguiment eficaç en cada pas que fem”. 

En el procés de certificació ha treballat intensament un equip de 136 persones, entre professionals i voluntariat d'arreu de la diòcesi de Girona, que estan directament implicades en els sistemes de gestió de la qualitat i que treballen per detectar necessitats i expectatives de totes les parts que intervenen en els processos i per donar-hi la resposta adequada. Carles Oller, responsable de Càritas a la Garrotxa, ha volgut remarcar la importància de l’obtenció de la certificació i que "participar en aquest procés ha suposat un repte col•lectiu en diversos dels nostres programes, però alhora representa la garantia d'una feina ben feta per servir i poder ajudar més i millor les persones".

 

 


Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG