345 infants han participat en projecte “Salt Xef” d’Ecosol
Una iniciativa sostenible per evitar pèrdues alimentàries
Durant els primers mesos de l'any, Ecosol, l'empresa d'inserció de Càritas Diocesana de Girona, ha iniciat el projecte "Salt Xef" amb la conscienciació sobre el malbaratament alimentari.
Aquest projecte s'ha dut a terme a quatre escoles del municipi de Salt i ha sigut l'alumnat de les diferents línies de primer, segon, cinquè i sisè de primària el que ha participat en els tallers de sensibilització sobre el reaprofitament alimentari. Durant els mesos de gener, febrer i març s'han dut a terme 32 sessions i hi han participat 345 infants, que han après la manera de donar una altra vida als aliments, quan encara no estan fets malbé, i també aprofitar les pells de les verdures i les fruites per transformar-les i poder consumir-les. Actualment, la fase de sensibilització a les escoles ha finalitzat i es treballa per iniciar la fase d'informació i adhesió per aconseguir donacions per part del comerç local i l'hostaleria.
Gràcies al finançament del Fondo Santander Responsabilidad Solidario s'ha contractat dues persones que han liderat projecte "Salt Xef".

Durant els primers mesos de l'any, Ecosol, l'empresa d'inserció de Càritas Diocesana de Girona, ha iniciat el projecte "Salt Xef" amb la conscienciació sobre el malbaratament alimentari.
Aquest projecte s'ha dut a terme a quatre escoles del municipi de Salt i ha sigut l'alumnat de les diferents línies de primer, segon, cinquè i sisè de primària el que ha participat en els tallers de sensibilització sobre el reaprofitament alimentari. Durant els mesos de gener, febrer i març s'han dut a terme 32 sessions i hi han participat 345 infants, que han après la manera de donar una altra vida als aliments, quan encara no estan fets malbé, i també aprofitar les pells de les verdures i les fruites per transformar-les i poder consumir-les. Actualment, la fase de sensibilització a les escoles ha finalitzat i es treballa per iniciar la fase d'informació i adhesió per aconseguir donacions per part del comerç local i l'hostaleria.
Gràcies al finançament del Fondo Santander Responsabilidad Solidario s'ha contractat dues persones que han liderat projecte "Salt Xef".
