MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> "Aprendre a treballar treballant"

"Aprendre a treballar treballant"

Ecosol, l'empresa d'inserció de Càritas Diocesana de Girona, ha rebut una subvenció del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya per les dues línies que conformen el "Programa d'accions per a la millora de l'ocupació i la inserció laboral dels col·lectius en risc o situació d'exclusió social", destinat a ajudar a millorar l'ocupabilitat de persones vulnerables per assolir la seva inclusió laboral.

Es tracta de les línies L1 - Tècnic/a d'acompanyament i L2 - Incentius a la contractació de persones en risc d'exclusió. Aquests ajuts permeten mantenir i enfortir la tasca que fa Ecosol, mitjançant la consolidació dels 80 llocs de treball d'inserció, així com l'equip de professionals que acompanyen les persones treballadores. Tanmateix, es fan accions de seguiment i suport de l'itinerari d'inserció, formació, prospecció i d'intermediació laboral amb les empreses, per així generar oportunitats de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social perquè puguin integrar-se al mercat laboral ordinari i incorporar-se a la societat de manera autònoma i participativa: "aprendre a treballar treballant".

Aquest programa compta amb el finançament del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG