MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Ecosol crea 7 llocs de treball gràcies al projecte “Ilumina”

Ecosol crea 7 llocs de treball gràcies al projecte “Ilumina”

Hi han participat un total de 14 persones, tres de les quals s'han inserit en empreses del mercat ordinari

Ecosol, l'empresa d'inserció laboral de Càritas Diocesana de Girona, finalitza el projecte "Ilumina" dins la línia d'activitat d'instal·lacions elèctriques. L'objectiu era millorar l'ocupabilitat de persones que es troben en situació d'alta vulnerabilitat social a través d'itineraris integrats d'inserció en llocs de treball protegits, gràcies a la convocatòria 2021 de "Proyectos del Fondo Santander Responsabilidad Solidario, FI para el fomento del empleo con personas en situación o riesgo de exclusión social".

El projecte "Ilumina" ha comptat amb la participació de 14 persones durant el 2022 i ha permès la creació de 7 nous llocs de treball i el manteniment dels 6 ja existents. Pel que fa al mercat ordinari, es destaquen les insercions de 3 persones participants, que han realitzat l'itinerari durant el 2022 i que han trobat feina en empreses del mateix àmbit laboral, posant en joc les competències tècnic-professionals i transversals apreses gràcies a la seva participació en el projecte.

Mitjançant la personalització dels itineraris s’afavoreix la consecució dels objectius que durant tot el procés es va proposant la persona participant i que permeten aquesta millora competencial a diferents nivells. En l'àmbit productiu, un tècnic de producció especialitzat, acompanya les persones durant la seva jornada laboral per a l'aprenentatge de la part professional i, en l'àmbit sociolaboral, una tècnica d'acompanyament a la inserció, l'acompanya per treballar en la formació, consecució de propòsits i recerca de feina per assolir l'accés al mercat laboral ordinari.

Ecosol se centra a aprofitar les oportunitats del mercat per així poder oferir nous llocs de treball, mantenir els actuals, desenvolupant itineraris i formació professionalitzadora específica a persones en risc o situació d'exclusió social amb l'objectiu de millora integral de la persona.


Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG