MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Nova edició del “Cava amb Cor”

Nova edició del “Cava amb Cor”

Per tercer any consecutiu, la Confraria del Cava Sant Sadurní, El Celler de Can Roca i Càritas Catalunya posen en marxa la campanya solidària 


La bona acollida que van tenir les edicions anteriors ha animat els organitzadors a oferir un cava brut reserva embotellat per aquesta campanya, gràcies al suport de dotze cavistes catalans que col·laboren en aquesta iniciativa solidària impulsada per la Confraria del Cava.

Enguany, bona part de les cadenes de supermercats i comerços especialitzats que ja van col·laborar ho han tornat a fer, i s’han incorporat noves empreses i distribuïdors. En total, una vintena d’Empreses amb Cor. Aquestes vendran el cava especial a un preu de 7,9 €. D’aquests, dos euros es destinaran als projectes socioeducatius de Càritas a Catalunya que atenen a infants i joves en situació de vulnerabilitat.

Com en la darrera ocasió, la campanya compta amb el suport d’El Celler de Can Roca i la implicació dels tres coneguts germans, en especial, de Josep Roca, el padrí del "Cava Amb Cor".  Un equip de persones molt sensibilitzades sobre la situació de la infància més vulnerable de casa nostra.

El Cava amb Cor ja està disponible a tots els establiments col·laboradors, que es poden localitzar al web www.cavaambcor.cat; també es poden fer donatius a través d’aquesta plataforma.

Brindem per la solidaritat? Ajuda'ns a ajudar! 


SI ETS UNA EMPRESA, AIXÒ T'INTERESSA!

❗ Termini: 7 de novembre de 2022


Diuen que qualsevol moment és bo per celebrar la vida, per això et proposem sorprendre els teus clients o col·laboradors amb el Cava amb Cor, la iniciativa solidària de la Confraria del Cava.

Ara ja pots personalitzar l'ampolla de cava amb el logotip de la teva empresa!

Posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic entitatsambcor@caritasgirona.cat o truca o escriu un WhatsApp al 683 14 32 39.

                                                

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG