MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Càritas Jove publica el darrer número de Trenats

Càritas Jove publica el darrer número de Trenats

La revista intergeneracional és un projecte que vol acompanyar les persones grans a través d’històries i notícies, explicades per elles mateixes, amb la col·laboració de gent jove 

Aquest juny ha sortit el darrer número de la revista Trenats, un projecte de l'equip de la Càritas Jove que vol apropar les generacions joves a les generacions de més edat. La iniciativa va sorgir l'abril de l'any passat amb l'objectiu de contrarestar l'impacte de les males notícies que emetien els mitjans de comunicació en temps de pandèmia i pal·liar la solitud de les persones grans que viuen soles al seu domicili.

Trenats és un projecte intergeneracional que combina la redacció jove amb col·laboracions de persones grans. Inclou, entre altres seccions, receptaris, remeis naturals, historietes, tutorials sobre noves tecnologies i entrevistes, i està oberta a noves propostes i col·laboracions.

La revista té una clara voluntat de participació i per això inclou diverses possibilitats en aquest sentit: l'objectiu és, doncs, crear un consell de redacció format per persones menors de trenta anys i persones grans, buscant com els interessos d'uns i altres es poden trenar per oferir notícies positives i històries commovedores de vida.

Cada trimestre publiquen un nou número de la revista. Si vols col·laborar o tens algun suggeriment, no dubtis en posar-te en contacte amb la Càritas Jove a través del seu correu electrònic, caritasjove@caritasgirona.cat, o al tel. 650 34 29 15.

Si vols donar-li una ullada als altres números de la Revista Trenats publicats, clica aquí

Revista Trenats Núm. 2
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG