MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> El sopar solidari de Càritas Diocesana de Girona reuneix 300 persones a Mas Marroch per Ucraïna

El sopar solidari de Càritas Diocesana de Girona reuneix 300 persones a Mas Marroch per Ucraïna

Fins a 300 persones van assistir aquest dimecres a la cinquena edició del sopar solidari organitzat per Càritas Diocesana de Girona a Mas Marroch, l’espai dels germans Roca a Vilablareix. Es tracta d’un acte solidari que destinarà tots els seus beneficis a la campanya #CàritasAmbUcraïna, amb l’objectiu de donar resposta a l’emergència humanitària provocada pel conflicte entre Rússia i Ucraïna.


La periodista Elisenda Camps va conduir l’acte, que va comptar també amb la intervenció de Dolors Puigdevall, directora de Càritas Diocesana de Girona i una actuació musical del cantautor Tina, amb Helena Rossich i Dani Gual. Puigdevall va dedicar unes paraules al bisbe Francesc, que ens ha deixat fa pocs dies, i el seu compromís amb Càritas. Els assistents també van poder veure un vídeo amb testimonis de voluntàries de Càritas a la frontera amb Ucraïna i una intervenció especial de Pawel Konieczny, sotsdirector de Càritas a l’arxidiòcesi de Przemyśl, Polònia, el principal punt d’entrada de persones refugiades al país.


Al final de l’acte es va realitzar un sorteig solidari de productes cedits per empreses col·laboradores del programa Entitats amb Cor. El sopar va comptar amb el suport de la Cambra de Comerç de Girona i els patrocinis principals de Clínica Bofill i DCU Tecnologic, a més del patrocini de taules empresarials de l’Assessoria Codina, Bàsquet Girona, CaixaBank, Ceres Roura, Clínica Cervera, Comexi, Kave Home, Toni Pons i Valvi Assegur.

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG