MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Càritas denuncia l’exclusió residencial en un nou informe d’impacte

Càritas denuncia l’exclusió residencial en un nou informe d’impacte

L’Observatori de la Pobresa i l’Exclusió Social de Càritas Diocesana de Girona presentarà les conclusions de l’informe “Exclusió residencial: Informe sobre l’impacte de les problemàtiques d’habitatge a les persones ateses per Càritas Diocesana de Girona”, dimecres 26 de gener en roda de premsa, a les 10h del matí. 

Es tracta de la segona publicació de la col·lecció Informes d’Impacte, que analitza problemàtiques específiques de les persones ateses per l'entitat. Aquesta nova entrega se centra en les dificultats que es troben les famílies vulnerables en l’exercici del Dret a un habitatge digne. L’estudi s’ha realitzat a partir d’entrevistes personals a persones d’arreu de la diòcesi de Girona, totes elles participants de Càritas.

L’entitat ha programat també una taula rodona per divendres 28 de gener, de 09:30h a 11h, amb l’objectiu d’abordar amb més detall les causes i propostes per millorar les condicions d’accés a l’habitatge de les persones més vulnerables. La taula comptarà amb la presentació de dades per part de Josep Maymí, de l’Observatori de la Pobresa i l’Exclusió Social de Càritas Diocesana de Girona, i les intervencions de Guillem Domingo Utset, de l’Àrea d'Habitatge de l'Observatori DESC; Carme Trilla, presidenta de l’Observatori Metropolità de l’Habitatge i Carles Sala, secretari d'Habitatge i Inclusió Social de la Generalitat. Caye Gómez, responsable d’anàlisi social de Càritas Diocesana de Girona, moderarà l’acte, que es podrà seguir de manera virtual i presencial al Centre Cultural La Mercè, de Girona. 

Enllaç: https://t.co/Q1hSmekA9Z*

*Selecciona l'enllaç, copia'l i enganxa'l a una nova pàgina del teu cercador.

Informe d´Impacte #2: Exclusió Residencial
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG