MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Ecosol guanya la licitació reservada a empreses d’inserció de reforç de neteja de l’Ajuntament d’Olot

Ecosol guanya la licitació reservada a empreses d’inserció de reforç de neteja de l’Ajuntament d’Olot

Des d'aquest mes d'agost i fins al pròxim desembre, quatre nous professionals integraran el nou equip de reforç de neteja extraordinària de la via pública d'Olot

La missió d'Ecosol és facilitar l'ocupació de persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i laboral dins d'una empresa econòmicament rendible, en la qual es mantenen els criteris de qualitat en la gestió i la prestació dels serveis. En aquesta ocasió l’empresa d’economia solidària ha guanyat la licitació reservada a empreses d’inserció de reforç de neteja de l’Ajuntament d’Olot, fet que donarà una oportunitat laboral a quatre persones en situació de vulnerabilitat. Aquest compromís s’inclou dins del Pla de Reactivació Econòmica i d’Ocupació d’Olot establert per l’Ajuntament del municipi i permet facilitar la inserció laboral a persones en risc d’exclusió. 

Les noves incorporacions són dos auxiliars de neteja viària que treballaran a jornada completa; un responsable de neteja viària i un auxiliar de neteja que actuaran com a reforç setmanal per hores. A més a més també es contemplen serveis de reforç extraordinaris.

El nou equip s’encarregarà de mantenir en bon estat la ciutat duent a terme tasques de neteja com la retirada de males herbes als carrers i voreres, neteges de parcs infantils, neteja i adequació de senyalitzacions verticals, neteja d’embornals o l’eliminació de grafits així com tasques de manteniment i restauració de bancs, tanques i altres elements del mobiliari urbà d’Olot. També s’encarregaran de netejar senyals de trànsit d’arreu del municipi així com retirar adhesius i cartells que s’hagin col·locat en espais no habilitats.

D’aquesta manera, Olot es converteix en el primer municipi de La Garrotxa en establir aquesta tipologia de contractació reservada a empreses d’inserció.
 

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG