MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Nous acompanyaments des dels Itineraris Integrals d'Inserció

Nous acompanyaments des dels Itineraris Integrals d'Inserció

Aconseguir una feina pot arribar a semblar un privilegi i no un dret. Per poder accedir al mercat laboral, obtenir ingressos i construir un projecte de vida s'han de saltar molts entrebancs. Les persones que acompanyem, a més, sovint compten amb dificultats afegides, com els tràmits per a la regularització administrativa, manca de formació o fins i tot desconeixement  de la llengua i de l’entorn.  

Des de Càritas Diocesana de Girona lluitem per les oportunitats laborals de les persones que es troben en risc d'exclusió social. Ho fem amb la col·laboració del Fons Social Europeu, 'El FSE invierte en tu futuro', de la Unió Europea, la Fundació "la Caixa" i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

L'objectiu del projecte Itineraris Integrals d’Inserció és millorar l'ocupabilitat de les persones ateses per Càritas i treballar per un accés en igualtat de condicions al mercat laboral.  Els equips professionals d’aquest acullen, acompanyen, orienten i assessoren de forma personalitzada, les persones que s’adrecen a Càritas per accedir a una feina. També es treballa per millorar competències transversals, com per exemple la comunicació o coneixements de l’entorn digital.



Amb el suport de:

    

   

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG