MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Arriba una nova edició del DANSEM per Càritas

Arriba una nova edició del DANSEM per Càritas

Un bon grup d’escoles de dansa de Girona i Salt organitzen una nova edició del DANSEM, un espectacle a benefici dels projectes de Càritas, que combina actuacions de grups d'edats i estils molt diversos amb una passió compartida: el ball. L'any passat, a causa de la COVID-19, no es va poder celebrar la funció de Girona, però enguany les persones participants esperen amb moltes ganes i il·lusió aquesta nova edició, que se celebrarà seguint totes les mesures de seguretat, amb un aforament limitat al 50%.

Després d’un any de restriccions i de no poder entrenar de manera presencial ni mantenir contacte físic, el DANSEM d'aquest any suposarà una oportunitat molt especial per a les escoles, i totes les persones, tant amateurs com professionals, vinculades a la dansa, que desitgen més que mai poder compartir el seu art amb el públic.

El DANSEM és una exhibició de ball, però també una iniciativa solidària que permet recaptar fons per als projectes de Càritas destinats a donar resposta a la crisi sociosanitària provocada per la pandèmia. El DANSEM és una oportunitat per gaudir de la cultura generada als nostres barris i, alhora, contribuir a la lluita contra l’exclusió social. 

La primera funció serà el 24 d'abril a dos quarts de vuit del vespre al Teatre de Salt, i l'edició tancarà les portes l'11 de juliol al Teatre El Canal de Salt amb la celebració de dues sessions. 


Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG