MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Càritas celebra amb èxit la primera edició virtual del sopar solidari

Càritas celebra amb èxit la primera edició virtual del sopar solidari

Un centenar de persones van participar aquest dijous 17 de desembre a la quarta edició del sopar solidari de Càritas Diocesana de Girona, que enguany va convertir-se per primera vegada en un acte virtual. La periodista Elisenda Camps va ser l’encarregada de conduir l’acte, que portava per títol ‘Aturem el rebrot de la pobresa’ i que tenia per objectiu captar fons per acompanyar les persones més vulnerables ateses per Càritas, que són les que més estan patint els efectes d’aquesta crisi sanitària.

Durant la vetllada, les persones assistents va poder veure i escoltar diverses intervencions, com la de Dolors Puigdevall, directora de l’entitat, que va alertar que “la crisi sanitària ens ha posat davant d’un gran mirall i ens ha mostrat les mancances que tenim com a societat” i va afirmar que “les persones grans, els treballadors amb contractes precaris o els infants i joves que pateixen desigualtat han estat precisament els més castigats per la pandèmia i no és cap casualitat”.

Joan Roca va protagonitzar la part central de l’acte amb una connexió en directe des de la cuina d’El Celler de Can Roca en plena activitat. El reconegut xef va explicar diverses accions que duu a terme El Celler de Can Roca centrades en la sostenibilitat i va destacar la col·laboració amb Ecosol, l’empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona, que confecciona diversos productes dissenyats pel seu equip. Roca també va presentar una escudella de bacallà, una recepta inèdita pensada perquè els assistents al sopar la puguin cuinar a casa aquest Nadal.

Personalitats destacades en diversos àmbits i compromeses amb l’entitat, com l’actor Joan Pera, el periodista Adam Martín, el meteoròleg Eloi Cordomí, l’escriptor Martí Gironell, el futbolista Àlex Granell o l’estrella del bàsquet Marc Gasol, van voler agrair i donar suport a la tasca de Càritas a través de vídeos breus que es van emetre durant l’acte.

El sopar solidari també va comptar amb el tradicional sorteig de productes i va finalitzar amb una salutació del bisbe Francesc Pardo, que va destacar la feina de Càritas i va desitjar un bon Nadal als assistents.

El sopar solidari virtual ‘Aturem el rebrot de la pobresa’ va ser possible gràcies a la implicació de l’equip d’El Celler de Can Roca, el patrocini principal de Clínica Bofill, Clínica Cervera, COMEXI i Toni Pons, el co patrocini de Valvi Assegur, Assessoria Codina i DCU Tecnòlogic i la col·laboració de la periodista Elisenda Camps, de totes les personalitats que van intervenir durant l’acte i, sobretot, els assistents, que van realitzar les seves aportacions solidàries.

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG