MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Càritas potencia nous espais grupals per a la recerca de feina

Càritas potencia nous espais grupals per a la recerca de feina

Una de les prioritats de Càritas és facilitar l’accés a la feina digna a les persones ateses. L’activitat laboral i els ingressos són la base per poder construir una projecte de vida sostenible i deixar enrere les situacions d’exclusió social. Aquesta idea articula tots els projectes de l’àmbit laboral de l’entitat i especialment és Itineraris Integrals d’Inserció, que Càritas Diocesana de Girona acaba de reactivar durant un any més, gràcies al cofinançament del Fons Social Europeu ‘El FSE invierte en tu futuro’.

Aquest projecte té com a objectiu augmentar la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d'exclusió social, a través desenvolupament d'itineraris integrats i personalitzats d'inserció; promovent la igualtat d'oportunitats i millorant l'ocupabilitat i les oportunitats per accedir a una feina.

L’entitat preveu acollir gairebé 200 persones a través d’aquests itineraris, i desenvoluparà activitats específiques segons les necessitats de cada cas que inclouen espais de formació, orientació laboral individual, accions grupals de millora de competències bàsiques, millora de les competències digitals, coneixement de la llengua, suport en la cerca de feina, intermediació laboral, entre d’altres.


Projecte cofinançat per


Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG