MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Mazoni, Sanjosex, El Último Veneno i La Puça actuaran a la jornada de portes obertes de Càritas a la Bisbal

Mazoni, Sanjosex, El Último Veneno i La Puça actuaran a la jornada de portes obertes de Càritas a la Bisbal

El Camp dels Capellans de la Bisbal d’Empordà acollirà les actuacions solidàries de Mazoni, Sanjosex, El Último Veneno i La Puça, diumenge 29 de setembre de 12h a 14h, en el marc de la jornada de portes obertes organitzades per Càritas La Bisbal d’Empordà. Aquest acte és possible gràcies a la implicació dels artistes i la col·laboració de Darnés Grup, Frit Ravich, Club de Tennis La Bisbal Centre Esportiu, Sona i Casa Westfalia.

Durant la jornada de portes obertes, totes les persones interessades podran visitar els equipaments de Càritas a La Bisbal d’Empordà i conèixer la tasca de l’entitat de la mà de l’equip de persones professionals i voluntàries que duen a terme els projectes d’acció social al territori. La jornada estarà amenitzada per un vermut musical solidari amb les actuacions de Mazoni, Sanjosex, El Último Veneno i La Puça, tots ells artistes reconeguts vinculats a La Bisbal, que donen fe de la bona salut cultural del municipi i del seu compromís social.

Càritas La Bisbal d’Empordà va atendre 401 persones en risc d’exclusió social durant l’any passat i fins a 1.277 persones es van veure beneficiades d’algun del seus projectes, en àmbits tan diversos com l’atenció a la gent gran que viu en solitud, el suport a l’escolaritat, l’entrega d’aliments i roba o els tallers d’acollida lingüística i cultural, entre d’altres.

Els beneficis aconseguits durant la jornada es destinaran íntegrament a finançar projectes socials que ajuden a combatre l’exclusió social al territori.

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG