MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Alex Granell, Pere Pons i Eloi Amagat presenten els nous mitjons solidaris amb Càritas

Alex Granell, Pere Pons i Eloi Amagat presenten els nous mitjons solidaris amb Càritas

Pere Pons i Alex Granell, membres de la plantilla del primer equip del Girona FC, i el seu ex-company d’equip Eloi Amagat, que acaba de finalitzar la temporada al New York City, han presentat aquesta tarda a Girona la nova col·lecció de mitjons Trisox, que compten amb dissenys personals dels jugadors i que es posaran a la venda per un període limitat de temps a la botiga SoxShop. Una part dels beneficis de la nova col·lecció de mitjons esportius es destinarà a finançar les beques Pigmalió de Càritas Diocesana de Girona, que tenen per objectiu fomentar la igualtat d'oportunitats d’infants i joves, a través de l'obtenció d’ajuts per practicar esport. Els jugadors han volgut tornar a col·laborar amb l’entitat, després de la primera edició de la iniciativa i destinar part dels beneficis a Càritas.

Els dissenys dels mitjons, que compten amb un ampli ventall de talles, s'han fet amb les seves aportacions personals. Eloi Amagat ha volgut plasmar l’skyline de Nova York i el Pont de Pedra de Girona. Alex Granell ha apostat pel perfil d’un noi i una noia i Pere Pons, de color Groc, hi ha escrit la paraula fight, per representar el seu esperit de lluita quan és al camp. Dolors Puigdevall, directora de Càritas Diocesana de Girona ha volgut agrair una vegada més la implicació dels jugadors i ha destacat la importància dels valors de l’esport per als infants i joves, en la mesura que fomenten el treball en equip i potencien la igualtat d’oportunitats.

Les beques Pigmalió són ajuts destinats a escolar infants i adolescents en risc d’exclusió, amb l’objectiu de desenvolupar competències educatives bàsiques, realitzant tutories individuals i fomentant la pràctica de l'esport.


Nota de premsa
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies


Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
NEORG