MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Càritas Alt Empordà Interior presentarà els projectes en un acte al Teatre Jardí de Figueres

Càritas Alt Empordà Interior presentarà els projectes en un acte al Teatre Jardí de Figueres

El Teatre Municipal El Jardí de Figueres (Alt Empordà) acollirà l’acte de presentació dels projectes de Càritas Alt Empordà Interior diumenge 5 de novembre a les 6 de la tarda. L’acte, que porta per lema “Que no t’ho expliquin: Vine!”, és gratuït i obert a tot el públic. L’objectiu principal de la trobada és fer conèixer els projectes de Càritas a la zona de l’Alt Empordà Interior, aprofitant l’inici de curs. Els organitzadors han volgut combinar la difusió de la tasca de l’entitat amb actuacions musicals i teatrals diverses, perquè sigui una tarda “de compromís amb els nostres valors però també d’entreteniment”, com assegura el seu president, Marià Lorca.


L’acte estarà conduït pel periodista Màrius Puntonet. Pel que fa les actuacions, hi seran la Companyia de Teatre Còmic de Sant Llorenç de la Muga, amb Roger Egea i Joan Tomàs, dirigida per Joan Serrat, el cantautor Lluís Lozano, els Castellers de Figueres i el grup musical Cave Cattus. La durada de l’acte serà de dues hores. Els assistents podran conèixer també testimonis de voluntaris, col·laboradors i participants dels diversos projectes de l’entitat.

Càritas Alt Empordà Interior, compromesa amb l’acció social al territori

Càritas Alt Empordà Interior és una de les 50 Càritas de la diòcesi de Girona. L’acció social desenvolupada per Càritas va molt més enllà de l’entrega assistencial, sinó que se centra en la promoció de la persona i en la seva autonomia, a través d’inicatives molt diverses com els tallers d’acollida lingüística i cultural, els pisos d’acolliment temporal, els projectes contra la solitud de les persones grans, el suport educatiu o la inserció laboral.

Més informació: 972 50 41 52





Nota de premsa
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG