MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> 10 «APPS» per treballar per la justícia

10 «APPS» per treballar per la justícia

«Aplicacions de mòbil» per millorar la teva empremta de justícia en deu setmanes

Et presentem 10 «Aplicacions de mòbil» simulades perquè les descarreguis de franc a la teva vida quotidiana i les posis en pràctica. A partir de dilluns, i durant 10 setmanes, publicarem una de les 10 «Aplicacions» a Twitter i a Facebook, estigues atent. Si les practiques bé, milloraràs en l’empremta de Justícia que la teva vida deixa al seu pas per aquest món, al seu pas per les persones que et rodegen.


Et regalem aquest mòbil nou amb totes les «Aplicacions» instal·lades. Utilitzaràs la xarxa wi-fi de la gratuïtat amb cobertura allò on et trobis. La bateria d’aquest mòbil durarà segons la quantitat d’energia d’amor compromès que hi hagi al teu cor. Des d’ara mateix pots començar a aplicar-te a practicar la Justícia en la teva vida quotidiana.


Al cap de deu setmanes en què hauràs practicat aquestes aplicacions, podràs triar entre les cinc que t’hagin calat més i t’hagin ajudat a millorar i les posaràs als teus «preferits» per continuar practicant-les en les cinc setmanes següents. També, juntament amb aquestes cinc «preferides», pots innovar i «descarregar» alguna «Aplicació» nova que hagis descobert per continuar practicant la Justícia i millorant l’«impacte solidari», l’empremta de Justícia, que el teu estil de viure té en el teu entorn social.
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies


Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
NEORG