Els somriures solidaris de Clínica Cervera

Clínica CerveraLa Clínica Cervera, situada a la ciutat de Girona, es caracteritza per la feina ben feta en la prevenció i cura de la salut bucodental, i destaca també pel seu compromís amb el seu entorn més proper, mitjançant actes solidaris i col·laborant en millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables.

Aquest Nadal s’ha tancat la sisena edició dels “Somriures Solidaris”, una acció que ha permès recaptar fons per les persones en risc d’exclusió ateses per Càritas Diocesana de Girona. En aquesta campanya s’han implicat totes les persones que visiten la clínica a través d’un gest col·lectiu on han volgut simbolitzar els millors desitjos per aquest 2022. Cada un de les persones que ha participat ha anat col·locant globus daurats i platejats en quatre grans cubs amb els dígits “2022”. Entre tots els pacients que han participat en la campanya han sortejat una gourmet box amb productes de proximitat.

Des de Càritas Diocesana de Girona volem agrair de tot cor la voluntat i el compromís de la Clínica Cervera amb les persones més vulnerables. Gràcies a empreses com la Clínica Cervera, des de l’entitat podem continuar treballant per acollir i acompanyar totes aquelles persones que es troben en risc d’exclusió.

#SiguemMésPoble

Aquí et deixem el web de la Clínica Cervera i el de Càritas Diocesana de Girona per si li vols donar una ullada!

Clínica Cervera (4) Clínica Cervera (5)

Entrades relacionades