El Set Cafè amb L’Obrador

IMG-20220401-WA0032El Tastum Grup és una empresa de Banyoles que disposa de diversos restaurants. Cada any, durant els mesos de juliol i agost, un dels seus locals, concretament el Set Cafè de Banyoles, organitza les Nits Temàtiques, on diferents artistes actuen tots els dimecres al vespre.

Després de molts anys fent aquest tipus d’esdeveniments, es va proposar crear una taquilla inversa, per poder recaptar fons i donar-ho a les persones més vulnerables. D’aquesta manera va néixer la col·laboració entre el Projecte de L’Obrador i el Tastum Grup. Així doncs, es van situar urnes a cada taula del Set Cafè, de tal manera que els clients del local poguessin fer les aportacions voluntàries durant les Nits Temàtiques.

Aquest abril, el Tastum ha fet entrega del xec al jovent de L’Obrador. A l’acte hi han participat l’equip complet del Tastum Grup, el jovent, el voluntariat i algunes famílies prèviament convidades. En representació de Càritas Pla de l’Estany hi ha assistit el president, Josep Capdevila i en Miquel Ametller, de la Junta local. També ha participat la Marta Piany, cap de programa del projecte, i la Cristina Grau i la Montse Oller, secretària i patronat de la Fundació Lluís Coromina.

Des de Càritas Diocesana de Girona volem agrair la col·laboració i solidaritat del Tastum Grup. És un plaer poder comptar amb empreses que tenen tant present el seu territori més proper.

Podeu donar un cop d’ull al web de www.tastumgrup.com i al de www.caritasgirona.cat

També pots visitar les nostres xarxes socials: TwitterFacebookInstagram YouTubeLinkedIn

 

 IMG-20220401-WA0034    IMG-20220401-WA0053

 IMG-20220401-WA0056

Entrades relacionades