Col·laboracions especials

Entitats amb Cor - sol gironès (2)L’empresa Energia Solar del Gironès 2007, S.L.U. s’ha convertit en una Empresa amb Cor. La seva col·laboració amb Càritas La Bisbal d’Empordà fa d’ella una empresa solidària, compromesa amb les persones més vulnerables.

Energia Solar del Gironès 2007, S.L.U. pertany al Grup Solgironès, creat l’any 2006 a Celrà, Girona. Són experts en energia solar fotovoltaica d’autoconsum, compten amb més de quinze anys d’experiència i 240 instal·lacions.

Càritas La Bisbal d’Empordà i Energia Solar del Gironès 2007, S.L.U han signat un conveni de col·laboració. Per aquest motiu s’ha lliurat una placa commemorativa en agraïment a Assumpció Palé Bosch. El compromís de l’empresa anirà en benefici de les activitats socials i educatives de La Bisbal.

Des de Càritas Diocesana de Girona volem agrair a Energia Solar del Gironès 2007, S.L.U la seva col·laboració i solidaritat. La seva acció és un exemple de compromís amb el territori.

#SomElQueDonem

Dona una ullada al web de Solgironès i al de Càritas Diocesana de Girona i estigues al cas de les últimes notícies.

Entitats amb Cor - sol gironès (6) Entitats amb Cor - sol gironès (3) Entitats amb Cor - sol gironès (4) Entitats amb Cor - sol gironès (5)

Entrades relacionades