Audioson reafirma el seu compromís social

audiosonAudioson es dedica a cuidar la salut auditiva i oferir solucions per protegir i recuperar l’audició.

L’empresa col·labora amb Càritas Diocesana de Girona donant suport a aquelles persones que tenen problemes auditius. Tanmateix, el centre disposa, ocasionalment, d’audiòfons que no tenen utilitat comercial, però que funcionen perfectament. Per exemple, aparells de demostració, aparells retornats, promocions de renovació de l’aparell antic per un d’última tecnologia. És per això que Audioson vol destinar aquests aparells a persones en situació de vulnerabilitat i amb pèrdua auditiva, a qui  pot ajudar l’ús de l’audiòfon.

Per trobar l’aparell necessari, Audioson farà una revisió auditiva que permetrà determinar si aquella persona pateix una pèrdua d’oïda i de quin tipus, i valorarà si aquesta és corregible amb un audiòfon i el tipus d’audiòfon més adient. En el cas de necessitar aquest aparell, l’especialista prendrà mides de l’orella, per a la fabricació d’un motlle amb les mesures exactes del canal auditiu d’aquell pacient.

Audioson du a terme aquesta col·laboració a través del programa d’Entitats amb Cor de Càritas Diocesana de Girona. Aquest és un programa de col·laboració que promou accions de Responsabilitat Social (RS) en les empreses compromeses en el desenvolupament del benestar social. En aquest context, Audioson ha sigut reconeguda amb la placa d’Empresa amb Cor, una distinció de l’entitat, emmarcada en el programa d’Entitats amb Cor, que fa palesa les relacions de col·laboració i demostra que la seva activitat i filosofia coincideixen amb els valors que Càritas promou.

Des de l’entitat volem agrair de tot cor la solidaritat i el compromís d’Audioson amb les persones més vulnerables.

#SomElQueDonem

Dona-li una ullada al web d’Audioson i al de Càritas Diocesana de Girona!

IMG_5247 (1)

Entrades relacionades