Eccocivi i Dispuig patrocinen el llibre La Cuina a Cadaqués.

Una trentena de professionals de la gastronomia s’ha implicat en la publicació d’un llibre de receptes promogut per Càritas Cadaqués. El llibre, que porta per títol La cuina a Cadaqués (Comanegra, 2017), compta amb un pròleg del xef Joan Roca i la col•laboració desinteressada de 31 restauradors de Cadaqués del seu entorn, que han compartit receptes molt diverses, que inclouen plats, postres i còctels. La publicació té una acurada edició i incorpora fotografies, a càrrec d’Andrea Resmini, de cada recepta, dels seus autors i de l’entorn privilegiat de la vila i del Cap de Creus.

Els restaurants que han col·laborat son Beirut, Bistrovino, Cadaqués Cafè, Cala d’Or, Can Rafa, Can Tito, Cap de Creus, Casa Anita, Casa Nun, Cockteleria Boia Nit, Compartir, El padrí, Es Balconet, Es Baluard, Es Bar de Dalt, Es Grec, Gala-Hotel Sol Ixent, Horta d’en Rahola, La Cala, La Gritta, L’Hostal, Marina, Maritim Bar, Menjars Piti, Mut, Nordest, Pizzeria Cesar, Sa Gambina, S’Entina, Ses Hortes i Xiringuito de la Mei.

El llibre es distribuirà a les llibreries i també es podrà adquirir a la web www.caritasgirona.cat/CA/3277/llibres-solidaris.html , per correu electrònic a cadaques@caritasgirona.cat, als restaurants participants i a altres establiments col·laboradors.

Per fer possible aquesta publicació, Càritas ha comptat amb la implicació dels restauradors i el patrocini d’Eccocivi i Dispuig.  Moltes gràcies a tots.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà