MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Finalitza la formació del projecte “Mejora”

Finalitza la formació del projecte “Mejora”

Ecosol, l’empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona, va donar el tret de sortida a la iniciativa a principis d’aquest any

El projecte "Mejora", que forma part de la convocatòria "Empleo en igualdad de oportunidades", té per objectiu millorar l'ocupabilitat de persones en situació o risc d'exclusió social i s'emmarca en el Programa Operatiu d'Inclusió Social i Economia Social (POISES) que compta amb el finançament del Fons Social Europeu i el Grup Inditex. Gràcies a aquesta inversió, Ecosol ha aconseguit crear dos llocs de treball i consolidar els 8 llocs de feina que ja hi havia durant el 2021. En aquest context, el programa para especial atenció als itineraris en mecànica per al muntatge i reparació de bicicletes amb assistència elèctrica, com és el cas del taller d'Ecosol.

Així doncs, les persones participants han finalitzat la formació programada pel primer semestre del 2022 millorant, així, les competències tècnic-professionals, sociolaborals i personals. La seva especialització s'ha centrat en l'obtenció del certificat de carretons elevadors frontals, la prevenció de trastorns múscul esquelètics en el lloc de treball i a més, han dut a terme diversos tallers d'intel·ligència emocional i educació financera.

Durant tot el procés, el projecte prepara i acompanya les persones més vulnerables per incorporar-se al mercat laboral, aprofitant les oportunitats d'ocupació en l'àmbit de la mecànica. A més, un dels valors afegits de l'assessorament és que es desenvolupa en un lloc de treball real i dins una empresa que competeix en el mercat actual.



    

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG