MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> [AJORNAT] Reserva plaça al 5è Sopar Solidari de Càritas 

[AJORNAT] Reserva plaça al 5è Sopar Solidari de Càritas 

ACTE AJORNAT SEGUINT LES RECOMANACIONS DE SALUT


Havíem preparat amb molta cura la 5a edició del Sopar Solidari d'aquest proper dimecres dia 15 de desembre al Mas Marroch de Vilablareix, el "Sopar de compromís".

Durant tota la preparació hem tingut en compte les mesures sanitàries i hem volgut d'estar atents a les orientacions de les autoritats sanitàries. Tot i que els darrers dies hem rebut alguns missatges de precaució, aquest matí el conseller de Salut de la Generalitat ha demanat explícitament que no es facin sopars d'empresa. Òbviament, s'estava referint també a actes com el que hem preparat pel dia 15 de desembre en el que moltes de les taules són d'empresa i altres seran de persones que no formen grup bombolla.

Per això, per responsabilitat com a entitat, posant per davant la protecció de la salut de tothom, i amb la deguda antelació per tal de no generar inconvenients, hem pres aquest matí la decisió d'AJORNAR EL SOPAR SOLIDARI.

Volem agrair molt el vostre compromís i suport i ens sap molt greu no poder trobar-nos el proper dimecres. Tanmateix, creiem que és el millor per tothom.

Estem coordinant amb el Mas Marroch poder fer el sopar durant el primer trimestre del 2022. Us mantindrem informats tot confiant que deixem aviat enrera aquestes dificultats sanitàries i puguem trobar-nos i saludar-nos personalment.

_____________________________________________________________________________________

L’espai exclusiu Mas Marroch de Vilablareix, gestionat per l’equip dels germans Roca, acollirà la 5a edició del sopar solidari de Càritas Diocesana de Girona dimecres 15 de desembre a partir de les 19:30h. 

Es tracta d'una acció solidària dirigida a les empreses i persones sòcies i donants compromeses amb l'acció de Càritas. Tots els seus beneficis es destinaran als projectes de l'entitat per a les persones més vulnerables arreu de la diòcesi de Girona. 

La periodista Nausícaa Hernandez serà l’encarregada de conduir l’acte, que comptarà amb presentacions breus de l’acció de Càritas, detalls per a les persones assistents i alguna sorpresa encara per desvetllar, en el marc d’un sopar d’excel·lència, a càrrec del prestigiós equip dels germans Roca, a l’espai per a celebracions de Mas Marroch, a Vilablareix.

L'acte compta amb els patrocinis principals de Clínica Bofill ProActive Health i DCU Tecnologic i el suport de la Cambra de Comerç de Girona. 

Dia i hora: 15 de desembre de 2021 (19:30h)
Lloc: Mas Marroch (Vilablareix)
Donatiu: 75€ per persona*, 1.500€ Taula empresarial de 10 persones, altres opcions de col·laboració.  
Termini d'inscripció: 8 de desembre

RESERVA COBERT INDIVIDUAL
RESERVA TAULA EMPRESARIAL
ALTRES OPCIONS (Consultar document)

*Els primers 150 € donats (en el conjunt dels teus donatius com a contribuent) desgravaran un 80% a la declaració de la renda.



 

ALTRES OPCIONS
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG