MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Ecosol s’especialitza en l’ús de productes biocides

Ecosol s’especialitza en l’ús de productes biocides

L’empresa d’inserció social de Càritas Diocesana de Girona, posa en marxa el projecte INVEST IN GROWING finançat pel Fons Social Europeu

Ecosol ha donat el tret de sortida a l’INVEST IN GROWING - BIOCIDES, un projecte que s’emmarca dins del Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social, i que és finançat pel Fons Social Europeu. 

Aquesta acció consta de la creació d'una línia de negoci enfocada en l'especialització en l’ús de productes biocides. Així doncs, el primer pas d’Ecosol ha estat la formació dels seus treballadors, concretament els que es dediquen als serveis de neteja, per tal d’obtenir la certificació necessària per poder fer ús d’aquest tipus de productes. La certificació permet estar inscrit en el Registre Oficial d'Establiments i Serveis Plaguicides, fet que autoritza a dur a terme aquest tipus d’activitat.

El projecte, que té el finançament del Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social i Inditex, té un cost total de 52.141,64 €. L’objectiu és aconseguir dos llocs de treball de nova creació i fer l’acompanyament per l’itinerari d’inserció a una desena de persones.

Tanmateix, la missió d’Ecosol és facilitar l’ocupació de persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i laboral des d’una empresa que manté els criteris de qualitat en la gestió i prestació dels serveis.  Actualment, Ecosol compta amb 117 llocs de treball, el 70% dels quals estan reservats per a persones en risc d’exclusió social.




 

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG