MENÚ
Home >> Fem >> Acció Social >> Programa Mediació i Intermediació Jurídica

Acció Social

L’Acció Social es centra en l’atenció i l’acompanyament a les persones que es troben en situació o risc d’exclusió, en el seu procés de promoció i desenvolupament integral i en l’exercici dels seus drets, alhora que en la prevenció d’aquestes situacions de vulnerabilitat.
Programa Mediació i Intermediació Jurídica

Servei de Traductors i Intèrprets

El desconeixement de la llengua suposa una complicació afegida a l’hora de realitzar tràmits de legalització de documentació. Des de Càritas oferim un servei de traducció i d’interpretació en àrab, soninke i xinès i acompanyem les persones ateses durant el tràmit de legalització de documentació davant de l’Administració Estatal, per poder resoldre’ls qualsevol dubte.

Servei Suport Drets Socials

La crisi econòmica i l’augment de l’atur ha provocat que moltes famílies es trobin amb greus problemes de deutes, sobretot hipotecaris, que poden derivar en situacions de vulnerabiliat. Un equip de persones voluntàries amb coneixements jurídics i financers entrevista i assessora les famílies ateses amb l’objectiu de mediar i trobar solucions a aquestes situacions.
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies


Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
NEORG