MENÚ
Home >> Fem >> Acció Social >> Programa d'Intermediació i Prospecció Laboral

Acció Social

L’Acció Social es centra en l’atenció i l’acompanyament a les persones que es troben en situació o risc d’exclusió, en el seu procés de promoció i desenvolupament integral i en l’exercici dels seus drets, alhora que en la prevenció d’aquestes situacions de vulnerabilitat.
Programa d'Intermediació i Prospecció Laboral

Intermediació Incorpora

Els equips professionals de Càritas, en el marc del Programa Incorpora de L’Obra Social “la Caixa”, fan d’intermediaris entre les persones en risc d’exclusió social que cerquen una feina i les empreses del territori que poden oferir llocs de treball. A les persones ateses se’ls ofereix suport des de la selecció fins a la completa integració en el lloc de feina i a les empreses se’ls facilita el desenvolupament de les accions de responsabilitat social, amb l’objectiu comú de satisfer totes les parts en la relació laboral.

Servei d’Intermediació en Serveis de Proximitat

El sector del treball domèstic ofereix oportunitats laborals per a les persones que atenem i que tenen dificultats per accedir a una feina. Càritas, autoritzada com a Agència de Col·locació pel SOC, orienta i acompanya les persones que cerquen feina i informa en matèria de Normativa de Llar i de contractació les empreses o particulars que poden oferir llocs de treball. Aquesta feina d’enllaç entre l’oferta i la demanda ens permet millorar tant les condicions laborals com la qualitat dels serveis rebuts.

Prospecció d’Empreses

Les empreses són un agent clau per aconseguir que les persones puguin aconseguir una feina que les ajudi a superar les situacions d’exclusió social. L’equip de prospectors de Càritas s’encarrega de conèixer el model empresarial del territori, i d’aproximar-s’hi i mantenir-hi contacte regular per promoure formes de col·laboració amb l’entitat i aconseguir generar més oportunitats per a la inserció laboral de les persones ateses.
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies


Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
NEORG