MENÚ
Home >> Fem >> Acció Social >> Programa Roba

Acció Social

L’Acció Social es centra en l’atenció i l’acompanyament a les persones que es troben en situació o risc d’exclusió, en el seu procés de promoció i desenvolupament integral i en l’exercici dels seus drets, alhora que en la prevenció d’aquestes situacions de vulnerabilitat.
Programa Roba

Funció social, mediambiental i formativa


El Rober

Per garantir que les persones amb falta de recursos puguin accedir a roba amb condicions adequades, els robers reciclen roba de segona mà que es troba en bon estat per a la posterior distribució. El servei és gestionat per persones voluntàries, que organitzen la roba. Algunes Càritas també ofereixen serveis de reutilització d’articles de segona mà, parament de la llar i mobiliari. Aquests espais contribueixen a enfortir el consum responsable, i són un primer punt de trobada i d’atenció a les persones més vulnerables.

Tallers de Costura

Els tallers agrupen majoritàriament dones que reben coneixements pràctics de costura i de reutilització i reciclatge de roba. Aquests espais també els permeten crear nous contactes i col·laborar de manera conjunta en un projecte. A més, les trobades les ajuden a millorar el coneixement de la nostra llengua i de l’entorn. D’aquesta manera, promovem la cohesió i les relacions de veïnatge i evitem l’exclusió social.
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies


Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
NEORG