MENÚ
Home >> Diem >> Notícies

Històric: Notícies

03 Març 2014

El Dijous Llarder solidari de Regisa i Càritas

77 nens participants del Servei d’Intervenció Educativa, gaudeixen del berenar solidari a Girona, coincidint amb l’inici de carnestoltes
Un total de 77 nens de la Creuta, Pont Major-Taialà  i  Font de la Pòlvora inscrits en el Servei d’Intervenció Educatiu de Girona gaudeixen del Berenar Solidari del Dijous Llarder que els ofereix l’empresa Selecció Regisa, distribuïdora de productes gastronòmics de Riudellots de la Selva, col·laboradora amb el projecte Empreses amb Cor de Càritas Diocesana de Girona des del 2011. 

Mitjançant una campanya solidària pròpia, Es porc Sibarita, es porc solidari, l’empresa de Riudellots de la Selva col·labora amb Càritas des de fa tres campanyes de Nadal. Durant els dos primers anys, durant l’acte de lliurament del xec del donatiu s’organitzava un berenar solidari amb persones adscrites en alguns dels programes de Càritas, tan per a adults o mainada.
 
Aquest desembre, després del donatiu de 4.757,50€, Regisa va proposar d’organitzar el berenar solidari per a més endavant, ja que entén que la solidaritat s’ha d’expressar tot l’any, cada dia, i no pas només en campanyes puntuals. A més a més, pensa que el dijous llarder és una data essencial en el calendari gastronòmic que molts no poden celebrar per falta de recursos. 
 
26 Febrer 2014

Apadrinar un Avi, present a la jornada de portes obertes de l´escola Vedruna de Palamós

El 21 de febrer es va celebrar el dia de jornades de portes obertes de l'escola Vedruna de Palamós. Els alumnes de 4t d'ESO, voluntaris del projecte, van dedicar un espai a APADRINAR UN AVI coincidint amb el 50è aniversari de Càritas Diocesana de Girona,  penjant un mural amb el títol APADRINO UN AVI, amb fotografies d'ells i els avis, acompanyades de paraules que descriuen tant el projecte com els sentiments dels seus participants: empatia, respecte, amistat, generositat, responsabilitat, aprenentatge i estimació. 
El lema de l'escola, "Vedruna amb Valors", s'identifica totalment amb el projecte

 
24 Febrer 2014

Trobada formativa del Servei d´Aliments a voluntaris de les Càritas

Tercera trobada formativa del Servei d´Aliments a voluntaris de les Càritas de les comarques de la selva i gironès
El passat 13 de febrer va tenir lloc, a Riudarenes, la tercera trobada formativa dels Serveis d’Aliments adreçada als voluntaris de les diferents Càritas de les comarques de la Selva i Gironès, concretament va haver-hi representació de les següents poblacions: Sant Gregori, Llagostera, Bescanó, Anglès, La Cellera, Bonmatí, Amer, Santa Coloma, Breda, Hostalric, Sils, Vidreres i Riudarenes.
La xerrada va tractar qüestions de seguretat alimentària i va anar a càrrec del Sr. Ramon Mora, especialista de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.  Aquestes sessions estan emmarcades dins el projecte de col·laboració entre Càritas, l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Un cop acabada la formació, els participants van visitar el Servei d’Aliments de Càritas de Riudarenes.
 
Llegir notícia
12345678910111213141516171819202122
Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG