MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Espai Gironès col·labora per cinquè any consecutiu amb Càritas

Espai Gironès col·labora per cinquè any consecutiu amb Càritas

El Centre Comercial de Salt (El Gironès) ha firmat un nou acord de col·laboració amb Càritas per tal de donar suport al Servei d’Intervenció Educativa (SIE).


Dolors Puigdevall, directora de Càritas Diocesana de Girona, i Pau Jordà, gerent del centre comercial Espai Gironès, van formalitzar la signatura de l'acord la setmana passada durant una visita al Servei d'Intervenció Educativa (SIE) que es desenvolupa als Espais Parroquials de Sant Jaume, del municipi de Salt. Aquest servei ofereix atenció social i educativa a infants i joves amb dificultats en el seu procés escolar i que viuen en un entorn social i familiar desfavorit.


Col·laboració permanent


El Centre Comercial va signar el primer conveni amb l’entitat el 2012 i ha anat renovant-lo cada any. En edicions anteriors l’Espai Gironès ha contribuït amb el seu suport a ajudar a dur a terme accions com ara el programa Pisos d'Acolliment Temporal per la Inclusió (PATI), que cerca proporcionar habitatges a dones amb fills en situació de risc socioeconòmic i altres iniciatives destinades a afavorir als col·lectius més necessitats de la demarcació. A més, les instal·lacions del Centre Comercial han acollit exposicions per donar a conèixer la tasca de Càritas en diverses ocasions.


Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG