MENÚ
Home >> Diem >> Notícies >> Més 400 alumnes necessiten materials escolars per no perdre el fil dels estudis

Més 400 alumnes necessiten materials escolars per no perdre el fil dels estudis

Abacus cooperativa col·labora amb Càritas en els Programes Educatius que ofereixen suport complementari a l'escola a 400 infants i joves en situació de vulnerabilitat i que presenten dificultats en el procés d'escolarització. Des del 20 d'agost fins al 3 d'octubre podeu comprar vals solidaris d'1€, 3€ i 5€ a la caixa de l'establiment. Tots els beneficis aniran destinats a material escolar.

Càritas treballa cada curs per a la igualtat d’oportunitats dels infants i adolescents en el sistema escolar. El Servei d’Intervenció Educativa (SIE) ofereix suport educatiu i social, complementari a l’escola, per tal de garantir l’assoliment de l’educació comprensiva a infants i joves que presenten dificultats en el seu procés d’escolarització. La finalitat és que els nens i nenes segueixin el seu procés escolar de manera adequada al seu nivell de desenvolupament.

Es realitzen dos tipus d’accions, una d’intervenció individual, tenint en compte les tasques acadèmiques, sempre en coordinació amb el centre educatiu de referència de l’infant o adolescent, i l’altre d’intervenció grupal, on es proposen dinàmiques, tallers i sortides.

Les dues accions tenen com a objectiu el treball d’hàbits, actituds, coneixements i habilitats per tal d’ajudar-los a tenir èxit en el seu procés escolar. Aquesta intervenció és complementa amb un treball de suport continu de la família, implicant-la activament en l’educació i desenvolupament dels seus fills.

La col·laboració amb Abacus cooperativa en aquesta acció solidària permetrà facilitar material escolar a infants i joves perquè puguin continuar les activitats del Servei d’Intervenció Educativa i no perdre el fil dels estudis.

Càritas Diocesana de Girona
Pujada de la Mercè 8, 17004 Girona
Tel. 972 20 49 80
caritas@caritasgirona.cat
Tots els drets reservats
Avís legal | Política de cookies
Si prefereixes donar per transferència bancària:
Caixabank: ES88-2100-0002-53-0200129121
Triodos Bank: ES38-1491-0001-26-2073033124
© Copyright NEORG 2023 by NEORG